Nyheter
22.1.2020
HAVETS FESTBORD
Lørdag 15. februar kl. 19  inviterer vi til: 

HAVETS FESTBORD - en delikatessebuffet med fisk og skalldyr, med fokus på skrei.

Ta med deg partneren, vennegjengen, naboene eller gode kolleger for en trivelig kveld med nydelig mat. Kr 560 per person. 

Bestill bord på telefon 56 34 21 00 eller på e-post: post@westlandhotel.no

HJERTELIG VELKOMMEN!
...
     


TAPAS
TAPAS - 5 RETTER
 
Kjøttboller i tomatsaus
Kyllingklubber
Marinert fiskespyd
Baconsurrede dadler
Rosewaldpoteter
 
Tilbehør:
Foccatiabrød, salat,vinaigrette,
aioli, urterømme og tomatdressing    kr. 295,-
 
TAPAS - 10 RETTER
 
Kjøttboller i tomatsaus
Dampede blåskjell
Mrainert oliven og hvitløk
Marinerte fiskespyd
Kyllingklubber
Tomato-mozarello anretning
Marinerte biffspyd
Baconsurrede dadler
Scampi me hvitløk og basilikum
Rosewaldpoteter
 
Tilbehør:
Foccatiabrød, salat,vinaigrette,
aioli, urterømme og tomatdressing kr. 375-
 
Minste antall for bestilling av tapas er 10 personer. 

TELEFONBOOKING
Tlf: 56 34 21 00
            Westland Hotel AS       |      5955 Lindås      |      Tlf: 56 34 21 00      |      Faks: 56 34 21 01      |      E-post: post@westlandhotel.no                 
Facebook
Westland Luxbar