Nyheter
22.1.2020
HAVETS FESTBORD
Lørdag 15. februar kl. 19  inviterer vi til: 

HAVETS FESTBORD - en delikatessebuffet med fisk og skalldyr, med fokus på skrei.

Ta med deg partneren, vennegjengen, naboene eller gode kolleger for en trivelig kveld med nydelig mat. Kr 560 per person. 

Bestill bord på telefon 56 34 21 00 eller på e-post: post@westlandhotel.no

HJERTELIG VELKOMMEN!
...
     


SNITTER & KANAPEER

SELSKAPSSNITTER, assorterte
 
Skinkestek med surkål og sviske kr. 30,-
Lettrøkt skinke med tomat og agurk kr. 30,-
Roastbeef med remulade kr. 30,-
Laks med eggerøre kr. 30,-
Reker med sitron, majones og frisk dill kr. 30,-
 
Søndager kr. 32,-
 
GLUTENFRIE assorterte kr. 38,-
 
Ønskes kun enkelte utvalgte  (pris per stykk)
 
Skinkestek med surkål og sviske kr. 34,-
Lettrøkt skinke med tomat og agurk kr. 34,-
Roastbeef med remulade kr. 34,-
Laks med eggerøre kr. 34,-
Reker med sitron, majones og frisk dill kr. 34,-

KANAPÉER                                    
Reker med sitron, majones og rogn               
Røkelaksrosett med asparges
Fransk Brie med paprika og drue
Italiensk Parmaskinke med melon
 
Pris pr. stk.  kr. 35,-


 

 

 
TELEFONBOOKING
Tlf: 56 34 21 00
            Westland Hotel AS       |      5955 Lindås      |      Tlf: 56 34 21 00      |      Faks: 56 34 21 01      |      E-post: post@westlandhotel.no                 
Facebook
Westland Luxbar