Nyheter
19.3.2018
Påsken på Westland Hotel
PÅSKEPROGRAM

Vi holder åpent hele påsken i år:-)

Åpningstider for restauranten:
- Skjærtorsdag, Langfredag, Påskeaften og 2. påskedag: kl. 13 - 21. A la carte

1. påskedag inviterer vi til vårt tradisjonsrike og flotte påskekoldtbord, med varme og kalde retter, stor dessertbuffet, rømmegrøt mm. Påskeharen kommer også:-). Fra kl. 13 til kl. 17. Pris kr. 450 for voksne, halv pris for barn 5 - 11 år. Barn under 5 år: gratis.

Langfredag spiller Sons of Vanity i LuxBar. Forhåndssalg av billetter på Lindås Bensin & Service og Fosnøy Bilsenter fra 23/3. 20-års aldersgrense. 

Påskeaften blir det påskeparty i baren med DJ Frode Sylta. Aldersgrense: 20 år. 

Vi ønsker alle en riktig fin påske! Håpe...
     
VELKOMMEN TIL WESTLAND HOTEL
Westland Hotel ligger kun 50 minutter fra Bergen sentrum med en fantastisk panoramautsikt til alle kommunene i regionen Nordhordland. Hotellet ligger idyllisk til i hjertet av øyriket Lindås og er et flott utgangspunkt for dagsturer til regionens mange attraksjoner. Her er muligheter for opplevelser og rekreasjon enten en ønsker å reise rundt eller bare slappe av og nyte tilværelsen...

Westland Hotel er et moderne forretnings/konferanse, ferie- og fritidshotell med flotte fasiliteter og mange muligheter.

Hotellet har 86 komfortable rom, 172 sengeplasser, Panorama Restaurant med plass til 150 gjester, Lux Bar med plass til 150 gjester, lyse og trivelige kurs og konferanse/selskapslokaler, koselige og komfortable salonger og nydelig hage og uteområde.

LITT OM HOTELLETS HISTORIE FREM TIL I DAG

Westland hotel sin historie startet med gründeren Johannes Sletten Hansen sin visjon om et hotell på den flotte høyden over Lindåsosane på Lindås.

Den 1. Mai 1978 åpnet det dengang 44 roms store hotellet som straks kunne ta imot forretningsreisende til det nyutbygde Statoil Mongstad. I årenes løp har hotellet hatt flere eierskifter men det var først i 1997  at Westland Hotel AS ble kjøpt av nåværende eier familien Hilland, som også er eier av Alver Hotel AS i Alversund.

Westland Hotel har siden 2001 blitt drevet av Runar og Heidi Hilland.
Westland Hotel har de siste årene gjennomgått omfattende renoveringer, samt tilførsel av ny romfløy på 42 enkeltrom. De siste årene har det blitt utarbeidet planer for videre utviding av hotellet i form av fasiliteter og bedre kapasiteter.


 

  
TELEFONBOOKING
Tlf: 56 34 21 00
            Westland Hotel AS       |      5955 Lindås      |      Tlf: 56 34 21 00      |      Faks: 56 34 21 01      |      E-post: post@westlandhotel.no                 
Facebook
Westland Luxbar