Nyheter
22.1.2020
HAVETS FESTBORD
Lørdag 15. februar kl. 19  inviterer vi til: 

HAVETS FESTBORD - en delikatessebuffet med fisk og skalldyr, med fokus på skrei.

Ta med deg partneren, vennegjengen, naboene eller gode kolleger for en trivelig kveld med nydelig mat. Kr 560 per person. 

Bestill bord på telefon 56 34 21 00 eller på e-post: post@westlandhotel.no

HJERTELIG VELKOMMEN!
...
     


KOLDTBORD LUXUS
Dillmarinert svinenakke
Stek
Roastbeef
Kalkun
Spekeskinke
Fenalår
Helkokt ørret
Røkelaks
Reker med skall
Aspik
Eggerøre
2 sorter sild
Blandet salat
Waldorfsalat
Potetsalat
Rekesalat
Majones
Remulade
Rødbeter
Sylteagurk
Thousand Island dressing
Fint/grovt brød + smør
Dessert: sitronfromasj eller karamellpudding
 
Pris per kuvert kr. 350,-

Alternative varmretter som kan leveres med koldtbordet:
Svinesteik med surkål,
Røkt svinekam
Gryterett med ris
 
Tillegg for varmrett kr. 175 ,- per kuvert
 
TELEFONBOOKING
Tlf: 56 34 21 00
            Westland Hotel AS       |      5955 Lindås      |      Tlf: 56 34 21 00      |      Faks: 56 34 21 01      |      E-post: post@westlandhotel.no                 
Facebook
Westland Luxbar