Nyheter
29.3.2020
PÅSKEN 2020
PÅSKESTENGT

Vi stenger for påsken lørdag 4. april og åpner igjen tirsdag 14. april. 

Før og etter påsken holder vi åpent som vanlig. Restauranten er åpen kl. 18 - 22 hver dag (18 - 21 søndag). Vi tilbyr catering alle dager. Ta kontakt med oss for menyer og tilbud.

Vi følger nasjonale lover og retningslinjer og skal gjøre det vi kan for at hverken vi eller våre gjester blir syke. Kontaktpunkter og overflater blir desinfisert flere ganger daglig. I restauranten er det dekket slik at vi følger loven om 1 meters avstand. Dersom gjester ønsker å spise på rommet koster det ingenting ekstra. 

Ta vare på hverandre!...
     


DESSERTER & KAKER
DESSERTER
 
Karamellpudding kr. 50,-
Sjokoladefromasj kr. 45,-
Jordbærfromasj kr. 45,-
Karamellfromasj kr. 45,-
Frisk fruktsalat med krem kr. 65,-
Ostekake kr. 65,-
Tiramisu kr. 65,-
 
KAKER
 
Marsipansnitter kr.   27,-
Hvit Dame stor (18-20 personer) kr. 670,-
Hvit Dame (12-15 personer) kr. 470,-
Marsipanblokk (10 personer) kr. 370,-
Marsipanblokk (20 personer) kr. 640,-
Marsipanblokk (30 personer) kr. 960,-
Fløteblokk (10 personer) kr. 370,-
Fløteblokk (20 personer) kr. 640,-
Fløteblokk (30 personer) kr. 960,-
Ostekake (15 personer) kr. 490,-
Sjokoladekake (18-20 personer) kr. 670,-
Sjokoladekake (12-15 personer) kr. 470,-
Kransekake (16 ringer) kr. 610,-
 
 
 
Transport
 
Kr. 175 + kr. 9 per km
 

TELEFONBOOKING
Tlf: 56 34 21 00
            Westland Hotel AS       |      5955 Lindås      |      Tlf: 56 34 21 00      |      Faks: 56 34 21 01      |      E-post: post@westlandhotel.no                 
Facebook
Westland Luxbar